Üzenőfal

Az üzenőfalra csak bejelentkezést követően lehet írni

Ide várjuk: Oszkárral kapcsolatos közérdekű információk, fejlesztési és népszerűsítési javaslatok, nem kritikus hibák jelzése. A nem releváns hozzászólásokat áthelyezzük.
Inkább a csevegőbe: Személyes üzenetek, konkrét utakkal kapcsolatos hozzászólások (Esetükben adjatok fel hirdetést a rendszerben, hogy rátaláljanak)
Tagolás:
del_44274 Rendben van (4.3)
19593. 
(Válasz) 2017. okt. 15. 12:17

del_44274 felhasználó
Tisztelt Cég,

A tegnapi utam során egy megdöbbentő dologgal találkoztam.
A sofőr egy 5 személyes személyautóba (elöl szintén egy utas) mellém 2 koszos, alkohol szagú, út közben is folyamatosan alkoholt fogyasztó, rettentő büdös (bocsánat, de így volt :( ) hajléktalanokat ültetett mellém. A sofőrnek figyelembe kellett volna venni az ápolt, tiszta, kulturált utasokat. Álmomban nem gondoltam volna, hogy egy oszkározás során ilyenbe botlok.
Mivel sietnem kellett haza, nem volt időm más opció után nézni. Hazafelé végig rosszul voltam....de nem csak én, hanem a másik utas is. :(
Javaslom ilyen esetekre valamilyen "szabályzatot" létrehozni.
Egy tömegközlekedési eszközön is van erre írás, hogy aki nem felel meg ennek a feltételnek, kizárják az utazásból.
Megértem a hajléktalan létet stb, de ez túl ment az elfogadás határán!!!!
Ezentúl hogy legyen? Ha foglalok egy utat, kérdezzek rá, hogy koszos, büdös, ittas hajléktalan utastársakra számíthatok-e. Épp egy hajléktalan tüntetésről jöttek amúgy haza Bp-ről.
(Válasz)
fogtunder724 Rossz (0.1)
19590. 
(Válasz) 2017. okt. 14. 12:13

fogtunder724 felhasználó
Kedves Oszkárosok! Én egy károsult vagyok. Szeretném felhivni a figyelmüket, hogy van vagy vannak a csoportban olyanok akik rontják az Önök hírnevét. Történetesen nekem a biharitransszal volt nagyon rossz tapasztalatom, ill. a fiamnak foglaltam utat és nem az uticélra hanem tovább ami többe is került ki is fizettem, de még az uticélhoz sem ért el az autó, mondanom sem kell hogy 9- éjfélig nem érkezett meg. út közben lerobbant ugy 13-14 órával az indulás után. Van ilyen. Az ember mident meg tesz hogy mentse a menthetőt. Itt nem ez történt. semmit sem tettek de még az utasokat sem tájékoztatták hogy mi lesz, mi várható. A fiamnak másnap reggel interjúja volt. a munkáltató érte küldött. A biharitransz megigérte kifizeti a különbözetet. Azóta ha véletlen felveszik a telefont megigérik utánnan néznek. Mostanáig nem tettem semmit. Sztem Önöknek kéne szétnézni kit engednek maguk közé.
(Válasz)
Gabor53 Szuper (5)
19589. 
(Válasz) 2017. okt. 14. 10:45

Gabor53 felhasználó
Köszönöm :)

(Válasz)
rvig0204 Szuper (5)
19588. 
(Válasz) 2017. okt. 14. 09:01

rvig0204 felhasználó
Gabor53 felhasználó Gabor53 üzenete:2017. október 13. 13:52
hol lehet igényelni Oszkáros matricát?

https://www.oszkar.com/driver/matricarendeles.php
(Válasz)
Jano1968 Szuper (5)
19587. 
(Válasz) 2017. okt. 13. 22:44

Jano1968 felhasználó
hunguitar felhasználó hunguitarOszkárMester üzenete:2017. október 11. 15:54
Hol tudom megnézni egy felhasználó adott (és nem kapott) értékeléseit? - Tehát hogy másoknak milyen értékeléseket adott.

Köszi!

Belépés után "Felhasználó keresés", ide beírod, a nevét, és látod a kapott értékeléseit. Utána rákeresel ezek közűl pár emberre, és elolvasod, hogy a "jelölt" miket adott másoknak....

(Válasz)
Gabor53 Szuper (5)
19586. 
(Válasz) 2017. okt. 13. 13:52

Gabor53 felhasználó
hol lehet igényelni Oszkáros matricát?

(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19585. 
(Válasz) 2017. okt. 13. 12:15

oszkar felhasználó
Treff felhasználó Treff üzenete:2017. október 13. 11:49
Üdv népek!

Ha valaki lemondja az utat, az nekem miért rontja le az értékelésem?

Választ köszi!

Kedves Péter!

Neked ez a késői lemondás nem rontja az adatlapodat, mivel ez 2016.01.22-én történt. Hogy akkor ki és miért mondta le pontosan, ez nem kideríthető már sajnos.

De ahogy írtam ez nem rontja az adatlapodat, mert több mint egy éve volt.

Most a helyes összpontszámod 4,9, ez a valós az eddigi előzményeid alapján.

További kellemes Oszkáros utakat kívánok!

(Válasz)
Treff Szuper (4.8)
19584. 
(Válasz) 2017. okt. 13. 11:49

Treff felhasználó
Üdv népek!

Ha valaki lemondja az utat, az nekem miért rontja le az értékelésem?

Választ köszi!
(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19583. 
(Válasz) 2017. okt. 12. 11:19

oszkar felhasználó
kamatx felhasználó kamatx üzenete:2017. október 11. 23:02
Sziasztok!
Fejlesztési javaslatom lenne amit én biztos használnék. Ha egy utas és sofőr nem először találkozik, és az egyeztetett beszállóhely mezőt kitöltötték korábban, a rendszer felajánlhatná a korábbi beírást, vagy meg mutathatná.

Kedves Mátyás!

Ilyen esetben nyugodtan használd a felhasználó adatlapján található személyes megjegyzés rovatot és ha az illető újra foglal akkor egyből látni fogod egy kis szövegbuborék formájában.

További kellemes Oszkáros utakat kívánok!

(Válasz)
kamatx Szuper (5)
19582. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 23:02

kamatx felhasználó
Sziasztok!
Fejlesztési javaslatom lenne amit én biztos használnék. Ha egy utas és sofőr nem először találkozik, és az egyeztetett beszállóhely mezőt kitöltötték korábban, a rendszer felajánlhatná a korábbi beírást, vagy meg mutathatná.
(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19581. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 16:42

oszkar felhasználó
hunguitar felhasználó hunguitarOszkárMester üzenete:2017. október 11. 16:02
Még egy kérdés: Az hogyan lehetséges, hogy egy felhasználó válaszadási aránya 100%, miközben egy oszkáros üzenetemre nem válaszolt (négy nappal ezelőtt).
A neki küldött üzentem állapota "a fogadó még nem olvasta az üzenetet".

Köszi!

Ez úgy lehetséges, hogy van egy bizonyos idő amíg a rendszer megvárja a választ, illetve az adatok frissülése is nem percenként vagy óránként történik, hanem bizonyos időközönként. Attól függ milyen aktivitás volt az illető profiljában.
(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19580. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 16:40

oszkar felhasználó
hunguitar felhasználó hunguitarOszkárMester üzenete:2017. október 11. 15:54
Hol tudom megnézni egy felhasználó adott (és nem kapott) értékeléseit? - Tehát hogy másoknak milyen értékeléseket adott.

Köszi!

Szia!

Erre nincs lehetőséged. Csak a kapott üzenetek jelennek meg a profilon. Mindenki a saját adott értékeléseit tudja megnézni a profiljában.

(Válasz)
hunguitar Szuper (5)
19579. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 16:02

hunguitar felhasználó
Még egy kérdés: Az hogyan lehetséges, hogy egy felhasználó válaszadási aránya 100%, miközben egy oszkáros üzenetemre nem válaszolt (négy nappal ezelőtt).
A neki küldött üzentem állapota "a fogadó még nem olvasta az üzenetet".

Köszi!
(Válasz)
hunguitar Szuper (5)
19578. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 15:54

hunguitar felhasználó

Köszi!
(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19577. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 14:27

oszkar felhasználó
Lenabuci felhasználó Lenabuci üzenete:2017. október 11. 13:32
Az utasom azt kéri, hogy én töröljem, mint utast. Én nem szeretném megtenni. Ő meg - gondolom - az értékelés miatt nem akarja. Mit tegyek? (már utaztam vele és igy meg van az elérhetősége)

Kedves Léna!

Nyugodtan törölheted az utas foglalását, csak ilyen esetben a lemondás indokánál jelöld be, hogy az utas mondta vissza csak nem törölte.

Itt tudod törölni (sor végén "szemetes" ikon):
https://www.oszkar.com/driver/actualpassengers.php

További kellemes oszkáros utakat kívánunk!

(Válasz)
Lenabuci Szuper (5)
19576. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 13:32

Lenabuci felhasználó
Az utasom azt kéri, hogy én töröljem, mint utast. Én nem szeretném megtenni. Ő meg - gondolom - az értékelés miatt nem akarja. Mit tegyek? (már utaztam vele és igy meg van az elérhetősége)
(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19575. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 11:10

oszkar felhasználó
illaberek felhasználó illaberek üzenete:2017. október 11. 08:13
Sziasztok!
Ma reggelre eltűnt a "Felhasználói statisztikám".
3 éven belüli értékelés kell hozzá, vagy több?
Jano1968 felhasználó Jano1968 válasza illaberek üzenetére 2017. október 11. 08:36: Összes előzmény megjelenítése
Szerintem 1 év után nem számítanak be a statisztikába az értékelések! Pár utazás után vissza fog állni, ha pozitívokat kapsz. A régebbiek mellett egy "fekete Óra ?" van.
illaberek felhasználó illaberek válasza Jano1968 üzenetére 2017. október 11. 08:43: Összes előzmény megjelenítése
Azt már megtudtam, hogy egy év után nem számít bele, csak azt nem tudom hány óra nélküli kell a statisztikához.
oszkar felhasználó Oszkar válasza illaberek üzenetére 2017. október 11. 10:31: Összes előzmény megjelenítése
Kedves Tibor!

Az értékelendő szempontok mindenkori aktuális átlagát az elmúlt egy évre visszamenőleg mutatja a rendszer.

Mivel neked mind régebbi amit kaptál ezért tűnt el, de ha újra utazol és értékelik valamelyik tulajdonságodat legalább háromszor akkor az átlaga meg fog jelenni.
illaberek felhasználó illaberek válasza Oszkár üzenetére 2017. október 11. 10:40: Összes előzmény megjelenítése
Nekem nem mind régebbi.
Okt. 12. és Okt. 27. az nem régebbi, és ezért ennél a kettőnél nincs is órajel.
oszkar felhasználó Oszkar válasza illaberek üzenetére 2017. október 11. 10:46: Összes előzmény megjelenítése
Igen de az csak kettő értékelés és háromnak kell lennie ahhoz, hogy átlagot számoljon a rendszer.
illaberek felhasználó illaberek válasza Oszkár üzenetére 2017. október 11. 10:52: Összes előzmény megjelenítése
Így már értem, és ha jól értem, mindhárom értékelésnek olyannak kell lennie, ahol az értékelő nem csak szöveget ír, hanem csillagokat is bejelöl.

Igen, pontosan. :)
(Válasz)
illaberek Szuper (4.6)
19574. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 10:52

illaberek felhasználó
Sziasztok!
Jano1968 felhasználó Jano1968 válasza illaberek üzenetére 2017. október 11. 08:36: Összes előzmény megjelenítése
Szerintem 1 év után nem számítanak be a statisztikába az értékelések! Pár utazás után vissza fog állni, ha pozitívokat kapsz. A régebbiek mellett egy "fekete Óra ?" van.
illaberek felhasználó illaberek válasza Jano1968 üzenetére 2017. október 11. 08:43: Összes előzmény megjelenítése
Azt már megtudtam, hogy egy év után nem számít bele, csak azt nem tudom hány óra nélküli kell a statisztikához.
oszkar felhasználó Oszkar válasza illaberek üzenetére 2017. október 11. 10:31: Összes előzmény megjelenítése
Kedves Tibor!

Az értékelendő szempontok mindenkori aktuális átlagát az elmúlt egy évre visszamenőleg mutatja a rendszer.

Mivel neked mind régebbi amit kaptál ezért tűnt el, de ha újra utazol és értékelik valamelyik tulajdonságodat legalább háromszor akkor az átlaga meg fog jelenni.
illaberek felhasználó illaberek válasza Oszkár üzenetére 2017. október 11. 10:40: Összes előzmény megjelenítése
Nekem nem mind régebbi.
oszkar felhasználó Oszkar válasza illaberek üzenetére 2017. október 11. 10:46: Összes előzmény megjelenítése
Igen de az csak kettő értékelés és háromnak kell lennie ahhoz, hogy átlagot számoljon a rendszer.

Így már értem, és ha jól értem, mindhárom értékelésnek olyannak kell lennie, ahol az értékelő nem csak szöveget ír, hanem csillagokat is bejelöl.
(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19573. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 10:46

oszkar felhasználó
Sziasztok!
Kedves Tibor!

Nekem nem mind régebbi.

(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19572. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 10:45

oszkar felhasználó
korodim felhasználó korodim üzenete:2017. október 11. 09:38
Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy számlát lehet-e kérni az oszkar.com rendszeren belül a fuvardíjról?

Kedves Mónika!

Az üzleti felhasználóknál (arany kormánykerékkel jelölve) van lehetőséged számlát kérni. Utazás előtt egyeztessetek erről vagy belső üzenetben foglalás előtt vagy foglalás után telefonon.

Kellemes Oszkáros utakat kívánunk!

(Válasz)
illaberek Szuper (4.6)
19571. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 10:40

illaberek felhasználó
Sziasztok!
Kedves Tibor!

Nekem nem mind régebbi.
(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19570. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 10:31

oszkar felhasználó
Sziasztok!

Kedves Tibor!

(Válasz)
korodim Rendben van (4.5)
19569. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 09:38

korodim felhasználó
Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy számlát lehet-e kérni az oszkar.com rendszeren belül a fuvardíjról?
(Válasz)
illaberek Szuper (4.6)
19568. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 08:43

illaberek felhasználó
Sziasztok!

(Válasz)
Jano1968 Szuper (5)
19567. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 08:41

Jano1968 felhasználó
Sziasztok!

Az 1 évnél korábbiakat Te látni fogod, de nem számítanak bele a statisztikádba.
(Válasz)
Jano1968 Szuper (5)
19566. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 08:40

Jano1968 felhasználó
Sziasztok!

Egyébként én úgy látom nem romlott a mutatód, csak a régiek estek ki.
(Válasz)
Jano1968 Szuper (5)
19565. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 08:36

Jano1968 felhasználó
Sziasztok!

(Válasz)
illaberek Szuper (4.6)
19564. 
(Válasz) 2017. okt. 11. 08:13

illaberek felhasználó
Sziasztok!
(Válasz)
Jano1968 Szuper (5)
19563. 
(Válasz) 2017. okt. 10. 12:53

Jano1968 felhasználó
Jano1968 felhasználó Jano1968 üzenete:2017. október 10. 11:52
Még egy kérdés az Oszkárnak...
Mi volt eddig a leghosszabb az Oszkáron meghirdetett út?
oszkar felhasználó Oszkar válasza Jano1968 üzenetére 2017. október 10. 12:05: Összes előzmény megjelenítése
A leghosszabb olyan hirdetés amin történt is helyfoglalás az Portugáliába ment (természetesen Magyarországról). :)

A szerintem legrövidebbet le tudom írni, indulás után kb. 300 méterrel jelezte az utas, hogy kiszáll..... Keleti pu.-Baleseti Sebészet (Fiumei út)....
Nem volt semmi morgás előtte, meg utána se....., ez nem egy rövid utazás volt, és a sofőr, bár szerintem Ő sem értette a dolgot, de inkább a nyugalmas utazást tartotta fontosabbnak, mint azt, hogy minél többet tudjon megtakarítani....
(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19562. 
(Válasz) 2017. okt. 10. 12:06

oszkar felhasználó
kisszabo felhasználó kisszabo üzenete:2017. október 10. 09:59
T.Oszkár..! NPN - 724 frsz. óránként indul Db-be..????? - pl: 10. hó 20.-án... Érdekes........ (Z. haraszti - felhasználó...)
Ez meg, hogy is.....???????- de már többen észlelték......
Jano1968 felhasználó Jano1968 válasza kisszabo üzenetére 2017. október 10. 11:40: Összes előzmény megjelenítése
Nem a konkrét esethez írom, mivel azt nem ismerem, de szerintem egy üzleti felhasználó akármennyi járművet indíthat naponta, akár óránként is, és lehet, hogy több autóval megy, de csak 1 rendszámot ad meg,nem tudja, hogy éppen melyik autó fog akkor menni, stb., amivel a saját életét is megnehezíti szerintem, de ezt már neki kell tudnia...., ő esik el az utasoktól, ha nem találják meg esetleg emiatt....

Üzleti felhasználó is csak valós rendszámmal valós hirdetést adhat fel, ettől függetlenül hogy időben átfedett hirdetést is feladhat.

Amit az illető csinált teljes mértékben szabálytalan és nem megengedett.

(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19561. 
(Válasz) 2017. okt. 10. 12:05

oszkar felhasználó
Jano1968 felhasználó Jano1968 üzenete:2017. október 10. 11:52

A leghosszabb olyan hirdetés amin történt is helyfoglalás az Portugáliába ment (természetesen Magyarországról). :)

(Válasz)
Jano1968 Szuper (5)
19560. 
(Válasz) 2017. okt. 10. 11:52

Jano1968 felhasználó

(Válasz)
Jano1968 Szuper (5)
19559. 
(Válasz) 2017. okt. 10. 11:40

Jano1968 felhasználó
T.Oszkár..! NPN - 724 frsz. óránként indul Db-be..????? - pl: 10. hó 20.-án... Érdekes........ (Z. haraszti - felhasználó...)

Nem a konkrét esethez írom, mivel azt nem ismerem, de szerintem egy üzleti felhasználó akármennyi járművet indíthat naponta, akár óránként is, és lehet, hogy több autóval megy, de csak 1 rendszámot ad meg,nem tudja, hogy éppen melyik autó fog akkor menni, stb., amivel a saját életét is megnehezíti szerintem, de ezt már neki kell tudnia...., ő esik el az utasoktól, ha nem találják meg esetleg emiatt....
(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19558. 
(Válasz) 2017. okt. 10. 11:01

oszkar felhasználó
Jano1968 felhasználó Jano1968 üzenete:2017. október 10. 09:59
Javaslat az Oszkárnak...
Sziasztok, ha megoldható, jó lenne, ha lenne egy olyan blog, ahová feltennétek a legérdekesebb (szokatlan, furcsa stb.) kérdéseket, válaszokat amit kaptatok a felhasználóktól....
Persze, csak, ha van erre egyáltalán kapacitásotok.....

Szia!

Gondolkodunk majd rajta. :)

(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19557. 
(Válasz) 2017. okt. 10. 10:40

oszkar felhasználó

Szia!

Köszönjük a jelzésedet, intézkedünk az ügyben.

Legközelebb ha ilyet találsz akkor az info@oszkar.com email címre jelezd kérlek a gyorsabb ügyintézés végett.

Köszönjük!

(Válasz)
Jano1968 Szuper (5)
19556. 
(Válasz) 2017. okt. 10. 09:59

Jano1968 felhasználó
Javaslat az Oszkárnak...
Sziasztok, ha megoldható, jó lenne, ha lenne egy olyan blog, ahová feltennétek a legérdekesebb (szokatlan, furcsa stb.) kérdéseket, válaszokat amit kaptatok a felhasználóktól....
Persze, csak, ha van erre egyáltalán kapacitásotok.....

(Válasz)
kisszabo Szuper (5)
19555. 
(Válasz) 2017. okt. 10. 09:59

kisszabo felhasználó

(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19552. 
(Válasz) 2017. okt. 09. 13:15

oszkar felhasználó
anemona felhasználó anemona üzenete:2017. október 09. 12:37
Kedves Oszkár!

Van olyan autó, ahol esetleg kisgyermekkel is lehet utazni?

Köszönöm.

Szia!

Szinte minden autóban lehet így utazni (viszont többnyire a teljes összeget elkérik ilyen esetben is), de aki rendelkezik gyereküléssel az egy kis ikonnal jelzi is a hirdetésében.

(Válasz)
anemona Szuper (5)
19551. 
(Válasz) 2017. okt. 09. 12:37

anemona felhasználó
Kedves Oszkár!

Van olyan autó, ahol esetleg kisgyermekkel is lehet utazni?

Köszönöm.

(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19550. 
(Válasz) 2017. okt. 09. 12:14

oszkar felhasználó
boojum felhasználó boojum üzenete:2017. október 08. 21:33
Kedves Oszkar,

Megkérdezhetem miért lehet nemek szerint szürni az utasokat? Esetleg börszint és vallást is meg lehetne adni mint kizáro ok?

Kedves Levente!

Női sofőröknek van lehetőségük megadni, hogy csak női utasok jelentkezhessenek a hirdetéseikre (szerintem a miértre nem szükséges a választ megírni).

Semmi más egyéb szűrő nincs amik említettél.

Köszönjük a megértésedet!

(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19549. 
(Válasz) 2017. okt. 09. 11:23

oszkar felhasználó
cseppcsaj15 felhasználó cseppcsaj15 üzenete:2017. október 08. 16:09
Tisztelt Oszkár!
Csak olyan kérésem volna,hogy ha valaki úgy hirdeti magát,hogy háztól-házig és úgy is kérem,azért is jelentkezem rá,akkor miért mondja le,ha úgy kérem és azért választom?!Vagy van olyan sofőr aki nem így hirdeti magát és mégis van benne annyi emberség,ha látja,hogy az autópályától "gyalogolok"hazafelé,nincs aki hazavigyen,akkor inkább hazahoz?! :)

Kedves Rita!

Ha valakinek az ideje engedi akkor természetesen be szokta vállalni a házhoz szállítást.

Ha pedig valaki így hirdet de az egyeztetésnél mégsem tud elvinni, akkor jelezd felénk az info@oszkar.com email címen és kivizsgáljuk.

További kellemes Oszkáros utakat kívánunk!

(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19548. 
(Válasz) 2017. okt. 09. 11:10

oszkar felhasználó
tolerodo felhasználó tolerodo üzenete:2017. október 08. 13:15
Új bánkártyát regisztráltam, a régit töröltem. Az új kártyával nem tudok azonnal fizetni. Kitől kaphatok segítségét? Kihez forduljak?

Kedves Rodolfo!

Amint megtörténik az új kártyával az első fizetés a Simple oldalán, utána tudsz majd vele azonnali fizetést is indítani a jövőben.

(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19547. 
(Válasz) 2017. okt. 09. 11:08

oszkar felhasználó
audiMVL felhasználó audiMVL üzenete:2017. október 08. 15:45
Oszkár!
Ha nincs bankkártyám akkor nem is tudok fuvarozni?

Kedves Tibor!

Természetesen bankkártya nem szükséges ahhoz, hogy meghirdesd a szabad helyeidet ha utazol.

Látom már sikerült is feladnod hirdetést a rendszerben.

(Válasz)
boojum Szuper (5)
19545. 
(Válasz) 2017. okt. 08. 21:33

boojum felhasználó
Kedves Oszkar,

Megkérdezhetem miért lehet nemek szerint szürni az utasokat? Esetleg börszint és vallást is meg lehetne adni mint kizáro ok?
(Válasz)
cseppcsaj15 Közepes (3.4)
19544. 
(Válasz) 2017. okt. 08. 16:09

cseppcsaj15 felhasználó
Tisztelt Oszkár!
Csak olyan kérésem volna,hogy ha valaki úgy hirdeti magát,hogy háztól-házig és úgy is kérem,azért is jelentkezem rá,akkor miért mondja le,ha úgy kérem és azért választom?!Vagy van olyan sofőr aki nem így hirdeti magát és mégis van benne annyi emberség,ha látja,hogy az autópályától "gyalogolok"hazafelé,nincs aki hazavigyen,akkor inkább hazahoz?! :)
(Válasz)
audiMVL Szuper (5)
19543. 
(Válasz) 2017. okt. 08. 15:45

audiMVL felhasználó
Oszkár!
Ha nincs bankkártyám akkor nem is tudok fuvarozni?
(Válasz)
tolerodo Szuper (5)
19541. 
(Válasz) 2017. okt. 08. 13:15

tolerodo felhasználó
Új bánkártyát regisztráltam, a régit töröltem. Az új kártyával nem tudok azonnal fizetni. Kitől kaphatok segítségét? Kihez forduljak?
(Válasz)
Oszkar Szuper (5)
19539. 
(Válasz) 2017. okt. 07. 20:18

oszkar felhasználó
Balogh.P001 felhasználó Balogh.P001 üzenete:2017. október 07. 15:56
Mit tehetek, ha az utas nem mondja le az utat és nem jelenik meg, ezért a díjat levonják pedig nem is kaptam pénzt tőle, és főleg mert két főre foglalt.

Szia!

Természetesen a meghiúsult utak után nem kell fizetned foglalási díjat.
Kérjük, hogy adj le értékelést az utasra. Fontos, hogy az utazás sikerességét állítsd "Meghiúsult az út"-ra, így a foglalási díj is törlődni fog a listádból.
(ettől függetlenül adhatsz akár pozitív értékelést is, Te tudod, hogy milyen okból nem tudtatok együtt utazni)

Értékelést legegyszerűbben a foglalási díjak oldalról kiindulva az összeg melletti kis kék ikonra kattintva tudsz leadni.

További jó Oszkározást kívánunk!

(Válasz)
19534. 
(Válasz) 2017. okt. 07. 15:56

Balogh.P001 felhasználó
Mit tehetek, ha az utas nem mondja le az utat és nem jelenik meg, ezért a díjat levonják pedig nem is kaptam pénzt tőle, és főleg mert két főre foglalt.
(Válasz)
illaberek Szuper (4.6)
19533. 
(Válasz) 2017. okt. 07. 15:30

illaberek felhasználó
illaberek felhasználó illaberek üzenete:2017. október 07. 14:00
Sziasztok!

Hogy lehet az, hogy a "Felhasználói statisztikám" folyamatosan változik, miközben egy éve nincs új értékelésem?
Múlt héten még szerepelt benne a rugalmasság (5) is, most meg az eltűnt.
A többi értéke meg változott.
oszkar felhasználó Oszkar válasza illaberek üzenetére 2017. október 07. 15:06: Összes előzmény megjelenítése
Kedves Tibor!
Azért van ez így, mert szép lassan elvülnek az értékeléseid - az utóbbi egy év a mérvadó.

Köszi, így már értem.
(Válasz)